Un lladre armat amb una escopeta retallada atraca un estanc de Girona

Els Mossos d'Esquadra han muntat un dispositiu a la zona i han pogut detenir el delinqüent poca estona després del robatori

0
756
Un lladre armat amb una escopeta retallada ha atracat un estanc del barri de Fontajau de Girona. El delinqüent, que té 42 anys i ja acumula antecedents per fets similars, ha entrat a l’establiment cap a quarts d’una del migdia. L’estanc es troba situat a la rambla Xavier Cugat. El lladre ha amenaçat el personal amb l’arma, els ha exigit que li entreguessin diners i també ha marxat del lloc amb diversos paquets de tabac. Després de rebre l’avís, els Mossos d’Esquadra han muntat un dispositiu a la zona i han pogut detenir el lladre al cap de poca estona. Els experts de balística analitzen ara l’escopeta amb què ha comès l’atracament. Sembla que l’arma, tot i ser real, no estaria preparada per detonar.
L’atracament a l’estanc de la Rambla Xavier Cugat ha tingut lloc poc després del migdia. El lladre, que és veí de Girona, ha entrat a l’establiment armat amb una escopeta retallada. L’home ha amenaçat el personal de l’estanc, els ha exigit diners i diversos paquets de tabac. Després, ha fugit corrents del lloc.

El robatori amb violència i intimidació ha estat molt ràpid. Els Mossos d’Esquadra, que han rebut l’avís cap a dos quarts d’una, han desplaçat diversos efectius a la zona i han començat a fer recerca per intentar localitzar el sospitós. L’han trobat pels voltants al cap de poca estona.

El lladre encara duia al damunt l’escopeta retallada i els paquets de tabac que s’havia endut de l’estanc. Els experts de balística analitzen ara l’arma, que tot i ser real –i no simulada- semblaria que estava inutilitzada (i per tant, no podia detonar).

Els Mossos d’Esquadra han detingut l’home, que té 42 anys i és veí de Girona, per un delicte de robatori amb violència i intimidació. El delinqüent ja és un vell conegut de la policia, perquè acumula antecedents per fets similars.

FER UN COMENTARI