Un lladre armat amb una escopeta retallada atraca un estanc de Girona

Els Mossos d'Esquadra han muntat un dispositiu a la zona i han pogut detenir el delinqüent poca estona després del robatori

Un lladre armat amb una escopeta retallada ha atracat un estanc del barri de Fontajau de Girona. El delinqüent, que té 42 anys i ja acumula antecedents per fets similars, ha entrat a l’establiment cap a quarts d’una del migdia. L’estanc es troba situat a la rambla Xavier Cugat. El lladre ha amenaçat el personal amb l’arma, els ha exigit que li entreguessin diners i també ha marxat del lloc amb diversos paquets de tabac. Després de rebre l’avís, els Mossos d’Esquadra han muntat un dispositiu a la zona i han pogut detenir el lladre al cap de poca estona. Els experts de balística analitzen ara l’escopeta amb què ha comès l’atracament. Sembla que l’arma, tot i ser real, no estaria preparada per detonar.
L’atracament a l’estanc de la Rambla Xavier Cugat ha tingut lloc poc després del migdia. El lladre, que és veí de Girona, ha entrat a l’establiment armat amb una escopeta retallada. L’home ha amenaçat el personal de l’estanc, els ha exigit diners i diversos paquets de tabac. Després, ha fugit corrents del lloc.

El robatori amb violència i intimidació ha estat molt ràpid. Els Mossos d’Esquadra, que han rebut l’avís cap a dos quarts d’una, han desplaçat diversos efectius a la zona i han començat a fer recerca per intentar localitzar el sospitós. L’han trobat pels voltants al cap de poca estona.

El lladre encara duia al damunt l’escopeta retallada i els paquets de tabac que s’havia endut de l’estanc. Els experts de balística analitzen ara l’arma, que tot i ser real –i no simulada- semblaria que estava inutilitzada (i per tant, no podia detonar).

Els Mossos d’Esquadra han detingut l’home, que té 42 anys i és veí de Girona, per un delicte de robatori amb violència i intimidació. El delinqüent ja és un vell conegut de la policia, perquè acumula antecedents per fets similars.