Girona treballa per recuperar la normalitat després del temporal

El desbordament del Ter causa destrosses importants al GEiEG i manté encara 400 abonats sense llum a la ciutat

0
282
L'aigua va negar completament el bar del camp de futbol del Pont Major. A la imatge, la destrossa aquest 24 de gener del 2020

Girona treballa per recuperar la normalitat després d’un temporal que deixarà una factura econòmica “molt elevada”. Tot i que el cabal del Ter ja ha baixat substancialment, aquelles zones que el desbordament va inundar evidencien la força del riu. Fang i aigua als baixos de Pedret i el Pont Major, el pavelló de Fontajau inservible o destrosses importants al complex de les piscines del GEiEG en són l’exemple. El seu president, sense anar més lluny, demana l’ajuda “urgent” de les administracions per poder refer-se.

Els operaris netegen sense descans els carrers que l’aigua va negar i l’Ajuntament s’ha fixat com a prioritat que es pugui restablir la llum als 400 abonats que encara no tenen electricitat. L’alcaldessa, Marta Madrenas, subratlla que la ciutat “ha passat bé un examen molt complicat” i que, tot i que sortosament no hi ha hagut danys personals, aquells de materials sí que són “importants”.

FER UN COMENTARI