Girona manté activada la fase d’emergència pel risc de desbordament del riu Onyar

L'escola bressol El Tren tampoc obrirà demà i no hi haurà classe aquesta tarda al col·legi Font de l'Abella i a l'escola de música moderna

0
340
La Policia Municipal de Girona avisant veïns del possible desbordament de l'Onyar, el 21 de gener del 2020

L’Ajuntament de Girona manté la fase d’emergència del Pla de protecció civil de la ciutat pel risc de desbordament del riu Onyar. A primera hora de la tarda, hi ha hagut una nova reunió del Comitè d’Emergències de l’ajuntament que ha decidit mantenir la mesura per la previsió de pluges intenses en les properes hores. Com a mesura de prevenció, l’ajuntament ha acordat tancar els equipaments municipals i anul·lar-hi totes les activitats previstes a partir de les vuit del vespre. Una decisió que també es traslladarà als centres educatius que fan formació nocturna.
L’escola bressol El Tren, que aquest dimarts ja no ha pogut fer classe, tampoc reprendrà l’activitat lectiva demà com a conseqüència de les incidències provocades per l’aiguat. El centre d’educació especial Font de l’Abella i l’Escola de Música Moderna del Gironès no faran classe aquesta tarda.

Segons informa l’ajuntament, de cara a demà es preveu normalitat a la resta de centres educatius. Tot i això, han avisat els responsables dels centres que com a molt tard a les set del matí els hi comunicaran qualsevol canvi que hi pugui haver en funció de l’evolució del temporal.

La Universitat de Girona ha informat a través de les xarxes socials que ha decidit tancar les facultats de Medicina i Infermeria per precaució i per la proximitat del campus centre al riu Onyar. Pel que fa a la resta de facultats i escoles, la UdG ha decidit mantenir aquest dimarts l’activitat acadèmica però ha demanat al professorat que ajorni avaluacions i obviï l’assistència obligatòria tenint en compte que Protecció Civil ha demanat reduir la mobilitat i evitar desplaçaments al Baix Empordà i al Gironès.

FER UN COMENTARI