El festival de curtmetratges exprés Just for Flowers torna aquest cap de setmana

Els participants han d'idear, gravar i editar un vídeo de tres minuts de durada en 36 hores i amb els espais de Girona, Temps de Flors com a protagonistes

El segon cap de setmana de Girona, Temps de Flors acollirà la segona edició del festival de curtmetratges exprés Just for Flowers. L’objectiu de la iniciativa, que es va portar a terme per primer cop el 2016, és promocionar i difondre un dels esdeveniments més rellevants de la ciutat a través d’un concurs de vídeos curts.

La tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, ha fet un agraïment a l’associació organitzadora i ha destacat que “en tan sols una edició Just for Flowers s’ha convertit un dels esdeveniments de dinamització més emblemàtics de Temps de Flors ja que els curtmetratges acosten les noves tecnologies i la cultura a la ciutadania i, a més, donen a conèixer diferents localitzacions de la ciutat de Girona al món”. Per la seva banda, els tres organitzadors del festival, Ester Bertran, David Batlle i Jordi “Toti” Pigem, han subratllat el vessant creatiu de la iniciativa. “Es tracta d’una proposta seriosa que busca, al mateix temps, mostrar Girona des d’una perspectiva diferent i amb sentit de l’humor”, ha explicat Bertran.

Els participants al Just for Flowers han d’idear, gravar i editar un curtmetratge de tres minuts de durada en 36 hores i amb els espais florals de Girona, Temps de Flors com a protagonistes. Cada concursant ha de complir, a més, tres premisses: gravar en una localització del recorregut floral que s’assigna per sorteig, incorporar al vídeo un objecte “sorpresa” i incloure un petit espai de càmera oculta durant la realització de la gravació.

El tret de sortida del festival serà aquest divendres, 19 de maig. Els participants s’hauran d’adreçar al restaurant Els Jardins de la Mercè a les 21 h i les obres s’han de lliurar diumenge, dia 21, durant el matí, al mateix punt. Un jurat compost per cinc persones vinculades al món del cinema i la televisió visualitzaran els treballs proposats i escolliran els guanyadors, que rebran els premis el diumenge a la tarda.