Girona torna a ser centre neuràlgic de la 65a edició del Rally Costa Brava

La cursa començarà divendres 24 de març a les 18 h des del podi de l'avinguda de Ramon Folch

La 65a edició del Rally Costa Brava, el ral·li més antic de l’Estat espanyol, tornarà tenir enguany Girona com a centre neuràlgic i comptarà amb la participació de 160 cotxes. Durant els propers 24 i 25 de març, la ciutat acollirà el parc tancat, el village, la direcció de la cursa i l’arribada davant dels aficionats d’aquesta festa de la velocitat. La cursa començarà divendres 24 de març a les 18 h des del podi de l’avinguda de Ramon Folch i la primera etapa finalitzarà després de tres especials a partir de les 22 h a l’aparcament de la Copa, lloc on els cotxes tindran el parc tancat.

La segona etapa, íntegrament diürna, arrencarà a les 8.30 h del dissabte 25 i els participants hauran d’afrontar vuit trams. El ral·li finalitzarà a les 20 h al parc tancat de la Copa després d’haver passat pocs minuts abans pel podi de l’avinguda de Ramon Folch. El regidor d’Ocupació de l’Ajuntament de Girona, Joaquim Rodríguez, ha volgut destacar “la passió i la proximitat d’aquest ral·li, dos elements que casen amb l’aposta de l’Ajuntament de Girona com a ciutat de turisme esportiu”.

La llista de 160 inscrits es publicarà aquesta nit al web oficial de RallyClassics. Dels 160 inscrits, 72 són de Velocitat (50 d’ells puntuant per al Campionat d’Europa), 37 del nou apartat Legend d’exhibició i 51 participen la categoria Regularitat. El president del Club RallyClassics, i director del Rally Costa Brava, Àlex Romaní, ha destacat aquesta xifra rècord i ha agraït a les institucions implicades –Ajuntament de Girona, Diputació de Girona, Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Generalitat de Catalunya- el seu suport per continuar endavant amb la competició.

Per commemorar l’efemèride que representa que el Rally Costa Brava arribi a les 65 edicions, RallyClassics ha programat una fotografia amb pilots i copilots guanyadors del ral·li al llarg de la història. La fotografia es farà el dia de l’inici del Rally, divendres 24 de març a les 17.30 h, al podi de sortida situat a l’avinguda de Ramon Folch de Girona.