Els vuit camps de golfs gironins reobren després de dos mesos tancats

Ho faran amb les mesures de seguretat establertes per evitar possibles contagis

Els vuit camps de golf que hi ha a les comarques de Girona han tornat a obrir després de dos mesos tancats, aprofitant que la regió sanitària es troba a la fase 1 de la desescalada. Ho van fer el passat dilluns, això sí, implementant les mesures de seguretat i higiene necessàries i establertes pel Ministeri de Salut per evitar possibles contagis per coronavirus. L’Associació de Camps de Golf ha afirmat que les pèrdues per l’aturada arriben al 80% de la facturació. Amb l’objectiu de reactivar el sector, els vuit camps de golf han impulsat una campanya a través de les xarxes sota el títol ‘Tornarem #GolfCostaBrava’.

Amb l’entrada a la fase 1 de la Regió Sanitària de Girona, els vuit camps de golf que hi ha a la demarcació han reobert les seves instal·lacions. Ho van fer-ho aquest dilluns 18 de maig adoptant mesures extraordinàries per evitar possibles contagis. Una de les novetats per evitar contacte és la introducció de reserves en línia i telefòniques, el pagament dels ‘green fees’ amb targeta de crèdit o per plataformes digitals o la prohibició de moure elements de senyalització com ara les banderes dels forats.

Són aspectes que els jugadors hauran de tenir en compte abans, durant i després de realitzar les seves partides de golf.De tota manera, es mantenen tancats els bars i recepcions que hi ha, així com també les cases club.

Des de l’Associació de Camps de Golf destaquen les pèrdues que han tingut per l’aturada i que xifren en un 80% de la facturació. Ara, tornen a l’activitat amb una campanya de publicitat titulada ‘Tornarem #GolfCostaBrava’ que vol animar a tots els jugadors a tornar a trepitjar la gespa dels camps.

Els camps gironins que reobren les seves instal·lacions exteriors són PGA Catalunya Resort, a Caldes de Malavella, Golf Costa Brava, a Santa Cristina d’Aro, Golf d’Aro – Mas Nou, a Castell-Platja d’Aro, Golf de Pals, a Pals, Golf Empordà , a Torroella de Montgrí – l’Estartit, Golf Resort Peralada, a Peralada, i Golf Torremirona, a Navata, a més del Par 3 Gualta, a Gualta.