El Temporada Alta portarà obres de Gabriel Calderón, Cesc Gay i Sílvia Munt a 4 teatres de Girona

Les noves subseus seran Torroella, Palafrugell, Bescanó i Banyoles

El Festival Temporada Alta, que se celebrarà del 8 al 13 d’octubre a Girona i Salt (Girona), portarà funcions de Gabriel Calderón, Cesc Gay, Sílvia Munt i la GIOrquestra a l’escenari de quatre teatres de la zona, convertits en subseus del festival.

Les noves subseus per les quals passaran els quatre espectacles són l’Auditori Teatre Espai Ter, de Torroella de Montgrí; el Teatre Municipal de Palafrugell; el Teatre de Bescanó i el Teatre Municipal de Banyoles, ha informat el festival en un comunicat.

Aquesta línia de la programació proposa la funció ‘Història d’un senglar’, de l’uruguaià Gabriel Calderón, protagonitzada per Joan Carreras; La comèdia ’53 diumenges’, de Cesc Gay, protagonitzada per Pere Arquillué; la comèdia ‘Les irresponsables’ de Sílvia Munt amb text de Javier Daulte; i el concert ‘El amor Brujo’, de la GIOrquestra.

La proposta de la GIOrquestra, la segona dins el programa del festival del 2021, és un concert dedicat al dramaturg Federico García-Lorca i al compositor Manuel de Falla a càrrec de la ‘cantaora’ Mariola Membrives i la pianista Marta Puig amb la direcció de Francesc Prat.

Les entrades per a aquests espectacles s’han posat a la venda aquest dimecres a excepció de les del Teatre Municipal de Banyoles (Girona), que es publicaran el mes de setembre.