El Teatre Municipal de Roses oferirà una projecció cinematogràfica, cant d’havaneres i teatre infantil durant aquesta setmana

Les entrades es poden reservar a través de la web o a les taquilles del Teatre

El Teatre Municipal de Roses oferirà, el dijous 29 d’Abril, una nova projecció del Cicle Gaudí de cinema, en aquesta casió amb la pel·lícula “Sentimental”. Javier Cámara i Griselda Siciliani encarnen a una parella que fa més de quinze anys que estan junts, però que han de combatre diàriament amb l’essència de la seva relació. Quan conviden als seus veïns del pis de dalt a sopar (Belén Cuesta i Alberto San Juan), aquests els hi fan una inusual i sorprenent proposta que farà que la vetllada es converteixi en una experiència excessiva i catàrtica per a tots quatre.

La Cantada d’Havaneres de Roses arriba engany a la seva quinzena edició i comptarà amb l’actuació dels grups Els Pescadors de la Badia de Roses i Peix Fregit. Peix Fregit, fundat pels volts del 1972, compta amb una trajectòria de més de quaranta anys d’experiència, que ha portat els seus components a fer gires arreu de Catalunya, Madrid, Valladolid, Illes Canàries, Japó i diverses ciutats europees. El concert començarà a les 19 h i té una durada prevista de 90 minuts.

Diumenge 2 de maig (12 h), l’entitat Optimist ofereix una nova oportunitat per apropar el teatre al públic infantil i familiar. En aquesta ocasió, l’obra seleccionada és l’espectacle de pallassos i teatre mud “Italino Grand Hotel”, que presenta la història del bugader d’un gran hotel que, en solitari, renta, planxa i perfuma la roba de llit, viu i somia entre llençols i amaga la solitud conversant amb les màquines i jugant amb la seva ombra.

Les entrades per a aquestes tres activitats (Projecció cinema 4 €/ Cantada d’Havaneres: gratuïta / Teatre infantil: 5€), es poden reservar a través de la web, o bé, presencialment, a les taquilles del Teatre, els dijous i divendres de 12 a 14 h.