El König del Cul de la Lleona inundat en flames

Bombers, policies i serveis d’emergència han d’intervenir durant més de 4 hores

El passat diumenge 10 de gener, el barri Vell de Girona es va veure envaït per les flames del König del carrer Calderers. Al voltant de les 8:20 del matí, els serveis d’emergència de Girona van rebre una trucada d’assistència immediata al local situat tot just al famós Cul de la Lleona de Girona. Una mala connexió va produir que la fregidora, situada al primer pis, fes un curtcircuit i que s’iniciés un foc a la cuina del local, inundant-se el local de fum i que l’extensió del foc puges cap als altres pisos.

 

Nou dotacions van haver d’assistir al lloc dels fets durant més de 4 hores per tal de poder apagar el foc. Els bombers, a part d’apagar el foc, van haver de fer tasques de ventilació, comprovació de les instal·lacions malmeses i una revisió als pisos superiors del local.

 

Tot i el control per part de les dotacions d’emergència, hi va haver 2 persones, veïns de la zona, que van haver de ser ateses per professionals del SEM per inhalació de fum; una d’elles va haver de ser traslladada a l’Hospital Trueta.