El festival monar’T està preparant la seva Tercera edició

Diversos barris de Girona preparen les seves jornades d’art

2020, autor: @arhiblazto

El festival monar’T de Girona neix gràcies a la implicació veïnal dels barris de Santa Eugènia i Can Gibert del Pla. Un festival recolzat per associacions, comerços i administracions, entre d’altres; perquè la cultura no la pararà la Covid-19.

 

El passat mes de setembre es va celebrar la segona edició amb un gran èxit i aquest any van a per la Tercera jornada. Si ets veí de Santa Eugènia o de Can Gibert del Pla, t’agrada l’art, la cultura, la pintura, l’escultura i sobretot la solidaritat, aquest pot ser el teu espai.

“La unió fa la força” 2020, imatge: Pablo Lidoy, autors:Andreu Elias i Ramon Masdemon

Aquest festival el que vol és embellir els barris, a través del color, la biodiversitat i la solidaritat multicultural. Un projecte que vol reflectir les més de 79 nacionalitats diferents d’aquests barris a través de l’art i la cultura.  Un espai per artistes locals, nacionals i internacionals; perquè la cultura no entén de fronteres.

 

Així que, si estàs pensant que aquest espai et pot aportar o tu pots aportar-hi, només has de fer un petit gest i posar-t’hi en contacte. Actualment estan buscant espais per embellir dins aquests barris. Envia la teva imatge, dóna les teves idees, participa com a empresari col·laboratiu o aporta art al carrer; el teu petit gra de sorra farà que Girona gaudeixi de colors, cultura i esperança.