Detenen tres joves per atracar a punta de navalla un estanc de Girona

Un d'ells ingressa a presó per haver comès delictes similars

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
Els Mossos d’Esquadra han detingut tres joves de 17, 18 i 19 anys per haver atracat a punta de navalla un estanc de la ciutat de Girona. Els detinguts són de nacionalitat espanyola i veïns de Santa Maria de Palau Tordera (Vallès Oriental, Salt (Gironès) i Girona. Els joves haurien entrat el 22 d’abril en un estanc de la ciutat tapats amb caputxes i mascaretes i dos d’ells van amenaçar a la dependenta amb una navalla mentre l’altre forçava la caixa enregistradora per emportar-se els diners. A més, també van agafar diversos paquets de tabac i els diners que la dona tenia a la seva cartera. Els arrestats ja han passat a disposició judicial i un d’ells ha ingressat a presó perquè tenia requeriments pendents per fets similars.

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres joves per atracar a punta de navalla un estanc de la ciutat de Girona el dimecres 22 d’abril. Els tres joves tenen 17, 18 i 19 anys, són de nacionalitat espanyola i veïns de Santa Maria de Palau Tordera (Vallès Oriental, Girona i Salt (Gironès), respectivament.

Els fets haurien tingut lloc el mateix 22 d’abril al migdia, quan els joves haurien entrat en un estanc de la ciutat mentre la dependenta estava en un magatzem annex. Segons han pogut saber els agents policials, els arrestats anaven amb caputxes i mascaretes que els tapaven la cara.

Dos d’ells haurien amenaçat a la treballadora amb navalles, mentre el tercer agafava els diners de la caixa registradora. A més, també van sostreure a la dona els diners de la seva cartera i van emportar-se diversos paquets de tabac abans i van fugir corrent.

De seguida diverses patrulles van començar a buscar els lladres. Dos d’ells els van localitzar en una zona propera. Un d’ells era menor i portava diversos paquets de la mateixa marca que havien robat a l’estanc. L’altre coincidia plenament amb la descripció que els havia donat la dependenta.

D’altra banda, els agents de la unitat d’investigació van seguir amb algunes de les pistes que tenien per localitzar el tercer autor dels fets. El vespre es va poder procedir a la seva detenció a la mateixa capital gironina. La policia considera els tres joves presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

El menor d’edat va quedar a disposició del seu representant legal després de declarar davant dels Mossos d’Esquadra, amb la obligatorietat de presentar-se davant de Fiscalia de Menors de Girona quan sigui requerit.

Els altres dos detinguts, tots dos amb antecedents, van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar presó per un d’ells.