Detenen tres homes per vendre un mòbil robat a Girona

El robatori violent del telèfon va tenir lloc a finals de novembre

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes, d’entre 18 i 34 anys, per vendre un mòbil robat a Girona a través d’una aplicació de compravenda d’objectes de segona mà. Els han arrestat com a suposats autors d’un delicte de receptació.
Els Mossos van rebre l’avís del robatori violent del telèfon a la ciutat a finals de novembre.
La investigació va donar els seus fruits a finals de maig quan els agents van localitzar la persona que havia comprat el telèfon mòbil, objecte del robatori, a través de l’aplicació. La dona va dir als agents que la persona amb qui ella va contactar li va dir que era de la seva propietat.
Quinze dies més tard, els agents van identificar el venedor que va admetre que tenia coneixement que el telèfon era de procedència il·lícita i que l’havia comprat a uns nois, que també van ser identificats, per un preu molt inferior del de mercat.

Els tres homes, de nacionalitat gambiana i hondurenya i veïns de Salt i Girona, van quedar detinguts com a suposat autors d’un delicte de receptació per comprar i vendre el telèfon sostret.

Els detinguts, tots ells amb antecedents, estan en llibertat pendents de comparèixer al jutjat de guàrdia quan els requereixin.