Desconcert entre bars i restaurants de Girona davant l’obertura de terrasses

El sector mostra el seu "escepticisme" a poques hores de passar a la fase 1 malgrat "les ganes" dels clients

Pla general d'un bar amb els treballadors posant a punt i netejant els estris abans de començar dilluns a la fase 1 a Girona aquest diumenge 17 de maig.

L’hostaleria de Girona es mostra “desconcertada” ja que encara no ha rebut cap indicació per part de l’Ajuntament per ampliar les terrasses de cara a aquest dilluns, quan la ciutat passarà a la fase 1. El sector agraeix la mesura que va prendre el consistori i recorden que és “molt important” per poder facturar suficient com per arrencar de nou. El president de l’Associació d’Hostaleria de Girona, Josep Carreras, explica que s’han fet diverses sol·licituds i a escasses hores de passar a la fase 1 la majoria d’establiments no han rebut cap comunicat. “Sembla mentida que passi, però és així”, assenyala. Carreras també mostra el seu “escepticisme” en relació a l’obertura, tot i les ganes de molts gironins d’anar a una terrassa.