Sopa de Cabra continuarà de gira abans d’encarar un nou àlbum

El grup passarà pel Canet Rock, el Festival de Cadaqués o el Festival Portalblau

0
485
Des del seu inesperat retorn l’any 2015 Sopa de Cabra encara no ha baixat dels escenaris, i tampoc ho farà aquest 2017. Els gironins han anunciat aquest dimecres una nova tanda de concerts amb un espectacle “nou” de grans èxits. Una gira curta que han batejat com ‘Sopa de Cabra tanca el cercle’ i que els durà al Canet Rock, el Festival de Cadaqués, el Festival Portalblau o el Mirabet Rock, entre altres. L’inici serà el 27 de maig amb un concert a la carpa del Circ Cric al Montseny. La banda també aprofitarà per visitar novament les Balears i per actuar a València després de molts anys sense fer-ho. “No sabem en quin punt estarem quan tornem a unir-nos, amb la qual cosa afirmo que aquesta gira pot ser una de les millors de la historia dels Sopa”, vaticina Josep Thió.
A ‘Sopa de Cabra Tanca el Cercle’ els gironins presentaran un nou espectacle de grans èxits i actuaran a espais i festivals que, per motius d’aforament o d’agenda, no havien pogut visitar ni al 2015 ni al 2016. Segons Thió, “Sopa de Cabra viu un dels seus millors moments, tenim la maduresa que aporta l’experiència de més de 30 anys de trajectòria i la il·lusió i nervi d’una banda de rock que es vol menjar el món”.

Una gira curta que, de moment té confirmades dates a festivals com el Canet Rock, Festival de Cadaqués, Festival Portalblau o Mirabet Rock, entre d’altres. La banda també aprofitarà per visitar novament les Balears i per actuar a València després de molts anys sense fer-ho.

L’inici de gira será el 27 de maig amb un concert molt especial a la carpa del Circ Cric al Montseny per a només 500 presones, on a més de descobrir el nou espectacle també jugaran amb elements tradicionals del món del circ.

Amb aquests concerts Sopa de Cabra tancarà una etapa de tres anys de recorregut que van iniciar el 2015 amb l’anunci del seu retorn i una sèrie de concerts (la gira ‘…3,2,1’). Després es va perllongar, l’any següent, amb la publicació del seu primer disc en 14 anys, ‘Cercles’, i la gira homònima posterior.

El 2017 serà, doncs, el darrer any de gira i de concerts del grup abans de fer una aturada “per començar a plantejar un nou treball”, segons han explicat en un comunicat aquest dimarts.

FER UN COMENTARI