Can Gibert del Pla tindrà un Skatepark pels més joves del barri

El parc Mas Masó tindrà una pista de 1.345,80 m²

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

S’acaba el 2020 d’una manera molt inesperada i amb molta tristor per a moltes persones. La incertesa i la penombra però, no han de fer insostenible una ciutat amb molt de color. Per aquest mateix motiu, des de l’Ajuntament i gràcies al  Pla d’Educació i Convivència de Santa Eugènia de Ter i Can Gibert del Pla, s’ha aconseguit crear un projecte real per a la construcció d’un Skatepark pels jovents d’ambdós barris. Actualment, a la zona de Domeny hi ha un Skatepark, però no dóna l’abast per a que tots els joves el puguin utilitzar sense haver-hi una alta concentració.

Aquest passat divendres es va aprovar aquest projecte per la Junta de Govern Local i en breu, després dels passos pertinents, es licitarà el projecte per a començar la seva construcció. L’Skatepark estarà ubicat al parc Mas Masó, un espai desaprofitat i amb molt de potencial. Actualment el parc té una zona infantil i un pipicà. Ara amb la nova construcció es podrà tenir tot al mateix parc,mantenint la distància adequada per a no interferir amb els diversos espais del parc.

 

Aquest espai de patinatge tindrà una gran diversitat de mobiliari per a crear un ampli ventall de possibilitats; tant per als practicants de l’skateboarding, com pels apassionats dels patins en línia o ciclisme BMX. Un espai amb molt de joc per a tots els seus aficionats. Aquesta construcció es dividirà en dues fases i la fase 1 tindrà un cost d’uns 242.179,39 euros (IVA inclòs).