Atrapen una parella de lladres després de robar a un domicili de Bescanó

Quan els Mossos d'Esquadra els va detenir duien diners, joies i l'embellidor del pany al damunt

Els Mossos d’Esquadra han detingut una parella de lladres poc després d’entrar a robar a un domicili de Bescanó (Gironès). Agents que feien patrullatge per la població van rebre l’avís, dissabte passat, d’un robatori en un habitatge. Quan van arribar al lloc, van comprovar que havien forçat el pany i, gràcies a testimonis, van poder aconseguir una descripció dels dos lladres. El dispositiu de recerca va fructificar un quart d’hora després, quan els Mossos van localitzar un home i una dona que coincidien plenament amb la descripció dels assaltants.

A l’alçada del carrer Major, els van aturar i els van identificar. En el moment d’escorcollar la parella els hi van localitzar un tornavís, possiblement utilitzat per forçar el pany, l’embellidor del pany, múltiples joies, un clauer, un sobre, algunes monedes i bitllets dels quals no en van saber acreditar la procedència.

Amb tots els indicis recollits, els Mossos van detenir l’home i la dona com a suposats autors del robatori amb força a l’interior del domicili. Els detinguts tenen 29 i 21 anys, són de nacionalitat marroquina i veïns d’Anglès i Salt.

Els detinguts, un d’ells amb antecedents, van passar l’endemà a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona i van sortit en llibertat provisional a l’espera de judici.