Aquest mes de març, el Festival MOT recorrerà Girona i Olot

Sis dies plens d’emocions i narrativa creativa

Sols queda 1 dia i unes horetes perquè es doni el tret de sortida al Festival de Literatura MOT 2021. Un Festival que l’any passat, desgraciadament, es va haver de suspendre a conseqüència de l’aparició de la pandèmia.

 

Aquest any el Festival està preparat per assolir qualsevol repte o imprevist que se li presenti. Més de 40 autors de primer nivell: escriptors, periodistes, músics, arquitectes… Un munt de personalitats nacionals i internacionals que venen tocant fort en aquesta edició.

 

Artistes com Berta Jardi, Tracy Chevalir i Màrius Serra, acompanyaran el Festival de ben a prop. El festival se celebrarà presencialment al Centre Cultural La Mercè de Girona durant el dijous 18, divendres 19 i dissabte 20 de març. El format, a part de ser presencial, també serà virtual i reproduït en streaming a través del canal de Youtube del MOT.

 

La setmana vinent, el Festival MOT 2021 es traslladarà a Olot per tal de donar més dosis de literatura i creativitat a la província de Girona. En aquestes vetllades trobarem creativitat, experiències, noves narratives… Un munt de sorpreses que segur que no deixaran a ningú indiferent.