Amazon obrirà un nou centre logístic a Girona el 2022

Amazon ha anunciat avui que obrirà un nou centre logístic a El Far d’Empordà, Girona, l’any que ve. Serà el primer centre logístic de la companyia a la província. La presència de Amazon a Catalunya ha augmentat significativament en els últims anys. A la fi de 2021 la companyia comptarà amb més de 10 centres d’operacions a la regió: tres centres logístics -en Prat, Martorelles i Castellbisbal- un centre de distribució a Barberà de Vallès, set estacions logístiques -ubicades a Rubí, Montcada I Reixac, Mollet de Vallès, Parets, Tarragona i dos a Barcelona- i un centre urbà, ubicat a Barcelona.

La inversió d’Amazon ajudarà a satisfer la demanda dels clients i donarà suport al creixent nombre de petites empreses independents que venen a Amazon i usen el servei d’emmagatzematge i entrega de Amazon. Amazon ja compta amb més de 30 centres d’operacions a tot Espanya i aquest mes començaran a funcionar dos nous centres logístics a Illescas (Toledo) i Corvera (Múrcia).

‘Estem orgullosos d’ampliar les nostres operacions a Espanya amb aquest nou centre logístic per respondre a la creixent demanda dels clients, donar suport millor als petits venedors independents i seguir creant llocs de treball d’alta qualitat’, ha declarat Fred Pattje, director d’Amazon Customer Fulfillment a França, Itàlia i Espanya. A dia d’avui, Amazon dóna feina a més de 12 000 persones a Espanya i té previst finalitzar l’any 2021 amb 15 000 empleats fixos.

En paraules de Jaume Arnall, alcalde del Far d’Empordà, “l’arribada d’Amazon, fruit de la feina conjunta entre la companyia i l’equip municipal, és una molt bona notícia tant per al nostre municipi com per a tot l’Alt Empordà i la província de Girona. A el posicionament de la comarca com important node logístic se li unirà la creació de centenars de llocs de treball directes i indirectes que dinamitzaran enormement l’economia i impulsaran les oportunitats laborals dels nostres residents”.