Amazon està vetat a Girona per un col·lectiu invisible

Diverses cintes han aparegut amb un missatge clau

 

Ja fa mesos que Girona està patint, a l’igual que moltes altres localitats, per la falta d’ajuts i les constants restriccions als sectors de l’hostaleria, el comerç i el turisme. Aquest fet, fa que molts ciutadans facin les seves compres a través d’Internet. Aquesta forma de fer, a causa de la pandèmia, està acabant amb moltes empreses i autònoms.

 

Des de ja fa uns dies, Girona, i exactament si ens centrem en el Barri Vell o en el carrer Ballesteries, hem pogut veure diverses cintes col·locades davant de diversos locals tancats, suposadament, per la pandèmia i per les massives compres online a grans tigres comercials. Aquestes cintes tenen un missatge molt clar a expressar: “Local tancat. Això és el que passa quan compres a Amazon”. Un missatge molt clar en aquest temps tan sorprenent, inèdit i indecís per a molts negocis i petits empresaris.

 

Des del diari, hem estat investigant sobre les diverses entitats o associacions que hi podrien estar darrere, però cap d’elles ha confirmat que hi tinguin res a veure. Així que, suposadament ha de ser un particular o algun grup o col·lectiu afectat de forma directa per la pandèmia i per la compra massiva online; la qual ha suposat que molts comerços hagin quedat enrere per la falta d’eines i professionals digitals, però sobretot, per les restriccions i per la falta d’ajuts i/o recursos econòmics.