Alguns comerços gironins sobreviuen a la crisi de la pandèmia

La propietària de Klsat’s ens explica la seva història

La situació de la Covid-19 ha afectat a molts comerços i autònoms. Cada dia veiem per les notícies com es manifesten i reivindiquen els seus drets; ja que molts comerços, tot i haver adaptat els seus locals a la situació actual, han d’estar tancats o oberts amb certes restriccions, i sense tenir un suport per part de l’administració; ja que les ajudes no arriben a tots els ciutadans. 

 

Avui volem conèixer l’experiència de primera mà, d’una empresària gironina, que porta 2 anys i mig davant el seu negoci al carrer Nou de Girona. La propietària de Klsat’s ens obre la porta del seu negoci i ens explica com ho està vivint.

 

La veritat que és una situació complicada per a molts comerciants, encara que, no tots estan patint la mateixa situació. En el seu cas, no ha notat cap increment de vendes i la seva caiguda ha estat parcial, però també remarca que la sabateria és un producte de primera necessitat, ja que es dediquen al calçat infantil, i que d’altres comerços al tenir un producte no essencial és més difícil mantenir-se dempeus en aquesta situació.

La pandèmia l’ha afectat relativament poc, però ha decidit obrir una botiga online per acabar de reprendre les vendes perdudes; ja que a través de les xarxes socials s’ha sol·licitat molt l’enviament dels productes al domicili, en comptes d’anar a la botiga física.  

 

Tot i això, les restriccions perimetrals del cap de setmana han fet que la facturació dels caps de setmana caigui a la meitat. Ella recorda com alguns caps de setmana tenia cues que arribaven fins a fora la sabateria i ara hi ha molt poc moviment. Esperem que tots els comerciants de Girona i rodalies tinguin la mateixa sort que la propietària de Klsat’s  i puguin seguir endavant amb els seus comerços.