Girona celebra la 14ena Marató per la Marató de TV3

L'edició del 2020 no serà com les darreres, però mantindrà l'esperit de superació, cooperació i col·laboració

Punt de sortida de la marató de Girona per la Marató de TV3 (Foto: Ajuntament de Girona)

Girona celebrarà un any més la Marató per la Marató de TV3. Organitzada per l’Ajuntament de Girona, el Club d’Atletisme de Girona i els Bombers de Girona, els fons que s’hi recaptin seran íntegres per la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la covid-19. La proposta per a aquest any és mantenir el lloc de sortida de cada any, la intersecció entre el Carrer Santa Clara i el Pont de Pedra, i la carrera tindrà lloc el 20 de desembre.

Des de les 9.30 a les 13.30 h a hi haurà un estand on les persones que hi vulguin participar podran recollir el dorsal i fer un donatiu per col·laborar amb la Marató de TV3.  Per facilitar la recollida dels dorsals, també n’hi haurà disponibles a l’Oficina de Turisme de la rambla de la Llibertat del 9 al 19 de desembre, en el seu horari habitual d’obertura.

Les persones que hi participin podran córrer o caminar al seu propi ritme per superar els seus propis reptes personals i alhora evitar aglomeracions.

Des de l’Ajuntament encoratgen a que totes les persones que hi participin pengin una foto a les xarxes socials, tot etiquetant @esports_gi i afegint els hashtags #LaMaratóTV3 i #TocaATothom.

Un dels participants assenyalant al cartell (Foto: Ajuntament de Girona)

Comptabilitzant les tretze edicions anteriors, i gràcies al recompte que realitza cada any el Sr. Xavier Avellana, president del Club Atletisme Girona i l’únic dels atletes que ha corregut les tretze maratons de La Marató de TV3, s’ha aconseguit recaptar un total de 33.697,05 €. La intenció és augmentar aquesta quanitat amb aquesta 14ena edició.