Divendres, 19 d'abril de 2024
És notícia

Gerard Martínez i Marianne Rhode guanyen la III Costa Brava Stage Run 2021

Avatar photo

Organitzada per Bifree Sports amb el suport de diverses institucions, la cursa de tres etapes va sortir divendres de Blanes i va finalitzar ahir a Portbou

Aquest passat diumenge va finalitzar la III Costa Brava Stage Run (CBSR) 2021, la cursa organitzada per Bifree Sports que transcorre per camins de muntanya i arran de mar, estructurada en tres etapes. La primera va sortir des del Passeig de Mar de Blanes el passat divendres al migdia, i la tercera i darrera va finalitzar ahir diumenge a Portbou després d’haver recorregut –tal com el seu nom ja indica- tota la Costa Brava de baix a dalt.

En la modalitat més dura de la CBSR, la de 125 km de recorregut, els dos primers classificats han estat Gerard Martínez, amb un temps total de 13 hores, 23 minuts i 49 segons; i Marianne Rhode, que ha invertit 16 hores, 31 minuts i 19 segons en fer la travessia. El podi d’homes l’han completat Guillem Busquets (13’26’56) i Filip Claes (14’50’56).

Al podi de dones la segona posició ha estat per Tabea Fian, amb un temps de 17’36’30, i la tercera per a Karin van der Giessen, qui va fer el recorregut en 20’52’44 hores. Respecte la segona modalitat de la CBSR, de 85 km, el podi d’homes l’han encapçalat Carlos Antonio López Rodríguez (9’39’55), Carlos Casquet (9’43’21) i Christian Acevedo (10’06’39); i el de dones Amalie Waerum Hauge (10’06’20), Amy Streeter (10’31’11) i Sessel Elmstrom (10’48’38).

La tercera edició de la Costa Brava Stage Run ha comptat amb 90 corredors i corredores de 17 nacionalitats diferents, i s’ha pogut recuperar després d’un any i mig de cancel·lacions –en què s’havien disposat diverses dates possibles de celebració- a causa de la pandèmia. La primera jornada va finalitzar a Tossa; dissabte es va cobrir Palamós-L’Escala i ahir l’etapa final entre Roses i Porbou, punt i final d’un espectacular recorregut per la Costa Brava més intensa.