El Firestoc de Banyoles rep més de 2.000 visitants

Al Firestoc, els visitants hi trobaven una oferta diversificada de productes de rebaixes

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Més de 2.000 persones van passar pel Firestoc, la fira de rebaixa de Banyoles, que es va celebrar del 27 al 29 de gener al pavelló de La Draga. A les dades de visitants, amb valors similars als anys previs a la pandèmia, cal sumar-hi també el nivell de vendes. Dissabte es van lliurar els premis a les persones guanyadores dels 2.500 euros en vals de compra per comprar a establiments de l’Associació Banyoles Comerç i Turisme.

 

La regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Banyoles, Anna Tarafa, ha destacat  que “hem tornat gairebé a les xifres del 2020, la darrera edició del Firestoc que es va poder  celebrar amb normalitat”. En total, 1.500 persones han participat en el sorteig de vals regal de  100 € cadascun que es rifaven entre els visitants que compraven al Firestoc. A més, 114 infants  van participar en el taller de pintar cares i 300 persones van passar per l’estand de Turisme.

 

Pel que fa a la procedència dels visitants, un 66% era de Banyoles i comarca i un 35% d’altres  poblacions de les comarques de Girona com Figueres, Ripoll, Palamós o Girona, entre altres. A  més, també es van registrar visitants de poblacions com Barcelona, Vic, Cardedeu o Sant Celoni i, fins i tot, de Saragossa. Anna Tarafa ha destacat que “valorem molt positivament la presència  de visitants de fora de Banyoles i comarca perquè ens permet donar a conèixer el comerç local  i a la vegada contribueix a dinamitzar la ciutat”.

 

Al Firestoc, els visitants hi trobaven una oferta diversificada de productes: moda i confecció, moda infantil, sabateria, esport i roba esportiva, productes de la llar i complements i també serveis d’estètica i salut. De la trentena d’establiments que hi van participar, repartits en una cinquantena d’estands, la majoria eren de Banyoles, tot i que també n’hi havia de poblacions de la demarcació de Girona, com Figueres, Olot, Roses i Palamós, i també de la de Barcelona, com Igualada i Tordera. Anna Tarafa ha remarcat que “la majoria es mantenen fidels a la fira i fa molts anys que venen al Firestoc”.

 

Dissabte es van lliurar a Cal Moliner els premis del sorteig de 25 vals de 100 euros cadascun per comprar en establiments de l’Associació Banyoles Comerç i Turisme. Entre els premiats, 11 persones eren de Banyoles; 4, de la comarca i 10, d’altres municipis de les comarques gironines.

 

El Firestoc està organitzat per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Banyoles amb el suport de l’Associació Banyoles Comerç i Turisme, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.