Violència en un estanc de Figueres per no dur la mascareta quirúrgica

No és la primera vegada que diversos comerços pateixen actes incívics per aquest tema

Aquest cap de setmana, l’estanc Marin del carrer Monturiol de Figueres ha patit una situació insòlita. Tots sabem que l´ús de les mascaretes quirúrgiques és obligatòria, tant per passejar pel carrer com per entrar a comerços. Encara que, tothom té els recursos necessaris per poder tenir una mascareta amb un ús recomanat de 4 hores de durada?

 

La resposta és simple, no! Doncs aquest cap de setmana una persona sense sostre de Figueres va protagonitzar una escena molt poc convencional a la ciutat i va entrar a l’estanc per a comprar. La persona responsable del local li va fer saber que no podia accedir a l’estanc sense la mascareta reglamentaria i en aquest moment la truita es va girar en contra el comerciant.

 

L’home sense sostre va actuar de forma violenta, tirant tot el material que es trobava en les estanteries del comerç. En aquell precís instant, es va fer un tall i va deixar l’estanc fet un drap. Tot ple de sang, tots els articles tirats a terra i fets malbé. La policia de Figueres va accedir al local i en menys d’una hora, l’individu agressor tornava a estar per la zona com si res. 

 

Els veïns de Figueres es queixen per la baixa protecció que tenen i reclamen més seguretat ciutadana.