El Departament de Salut de la Generalitat habilita un container per fer proves PCR a Figueres

Els veïns i el personal sanitari reclamen un tracte digne i millores funcionals

Des de fa dues setmanes aproximadament, el departament de Salut de la Generalitat, juntament amb el CAP Ernest Lluch de Figueres, van decidir muntar un espai annex al CAP per tal de descongestionar-lo durant el període de vacunació de la grip i pels augments significatius dels pacients amb Covid-19.

En la imatge es pot veure l’espai que es va habilitar des del Departament de Salut per fer les PCR als asimptomàtics de Covid al costat del CAP del carrer Tramuntana de Figueres. Un espai que clarament, sembla un container de deixalles, tant per la seva estructura interior i exterior com per la seva poca higiene. Una situació inexplicable tant pels treballadors sanitaris com pels veïns de Figueres.


Carles Arbolí, regidor del grup municipal de Junts per Figueres, ha denunciat les condicions en les quals, tant els ciutadans com els professionals mèdics han hagut de treballar. Gràcies a les polèmiques declaracions, denúncies i imatges exposades pel regidor i veïns, s’ha aconseguit que treguin aquest mòdul. I segons, el Departament de Salut, aquesta setmana començaran unes obres per millorar el CAP Ernest Lluch.