Detinguts tres presumptes traficants de marihuana a Figueres amb set quilos de material

També duien 290 euros en bitllets fraccionats i tres bossetes de droga individuals preparades per a la venda

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

Els Mossos d’Esquadra van detenir divendres passat tres homes de 19, 25 i 28 anys, els tres veïns de Figueres i de nacionalitat marroquina, com a presumptes traficants de marihuana. Segons la policia, durant les detencions se’ls va comissar set quilos d’aquest material preparat per a la venda.

La detenció va tenir lloc al carrer València de Figueres després que, cap a dos quarts de tres del migdia, una patrulla dels Mossos detectés un cotxe que circulava amb les finestres baixades i del qual sortia una olor intensa de marihuana. També van comprovar que no tenia assegurança ni ITV vigent. Per això el van aturar i van identificar els tres ocupants, i posteriorment els van detenir.

En escorcollar-los van veure que portaven 290 euros en bitllets fraccionats i tres bossetes de droga individuals preparades per a la venda. A més, a l’interior del cotxe van trobar sis bosses amb set quilos de marihuana.

Els detinguts, dos dels quals amb antecedents, van passar el dia 28 d’agost a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que en va decretar la llibertat amb càrrecs.