Denuncien els propietaris de dos bars de Figueres per tenir gent consumint fora d’horari permès

La Guàrdia Urbana també denuncia un noi per conduir un vehicle de gran cilindrada de manera temerària

La Guàrdia Urbana de Figueres ha denunciat els propietaris de dos bars de la ciutat per tenir gent consumint a l’interior durant la franja horària en què això no es permet. Un dels locals es troba al carrer Sant Pau i l’altre, a l’Olivar Gran. Les denúncies s’han interposat aquest cap de setmana, en el marc del pla establert per detectar aquells establiments que incompleixen la normativa per prevenir la covid-19. A més de tenir els locals oberts i haver-hi gent a l’interior, quan no era hora ni d’esmorzars ni de dinars, alguns dels clients estaven consumint a la barra. D’altra banda, els agents han denunciat un jove per conduir un vehicle de gran cilindrada de manera temerària i han atrapat un menor fent grafits a les parets.

En el cas del jove ‘fitipaldi’, la Guàrdia Urbana l’ha acabat denunciant després de rebre nombroses queixes dels veïns de la zona oest de Figueres. Totes alertaven que feia uns dos o tres dies que un jove conduïa un Lamborghini Huracan de color blanc per la zona, i que feia accelerades i maniobres brusques pels carrers.

El jove, a qui un altre cos policial ja havia identificat, tenia tota la documentació del cotxe en regla. El Lamborghini havia estat llogat a Vic, i possiblement poder-lo conduir durant uns dies seria un regal de Nadal. La Guàrdia Urbana, però, ha acabat denunciant el jove per conducció negligent en base als vídeos que circulaven per xarxes, i que mostraven com el noi –que viu a la zona oest- tenia un comportament temerari al volant.

Per últim, els agents també han atrapat un menor que feia grafits. La Guàrdia Urbana el va sorprendre la nit de Nadal, mentre estava pintant una paret del carrer Progrés amb un esprai. Més tard, els agents van veure com el menor també havia empastifat dues parets més del passeig del Cementiri. Després d’identificar-lo i instruir diligències contra ell, els agents van lliurar el menor als seus pares.