Figueres repartirà bosses per promocionar el mercat de la fruita i la verdura

La campanya, amb l’eslògan “Figueres és mercat” també és una aposta per la sostenibilitat i per eliminar les bosses de plàstic d’un sol ús

L’Ajuntament de Figueres  repartirà 5.000 bosses per promocionar el mercat de la fruita i verdura de la ciutat. Amb l’eslògan “Figueres és mercat”, l’objectiu de la campanya és donar a conèixer encara més el tradicional mercat de la ciutat i dels productors locals així com fer una aposta per la sostenibilitat i per eliminar les bosses de plàstic d’un sol ús. Els paradistes repartiran a partir de dimarts vals als clients i aquests podran recollir les bosses a una parada que instal·larà l’Ajuntament.  

L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, ha explicat que “per nosaltres el mercat de la fruita i la verdura és una de les prioritats i de les nostres apostes ja que Figueres és mercat, mercat és tradició, un punt de trobada de persones de tota la comarca que venen a comprar producte de proximitat i de qualitat”. 

La regidora de Mercats, Ester Marcos, ha dit que “aquesta també és una aposta per la sostenibilitat, per eliminar les bosses de plàstic d’un sol ús. Toca començar a ser tots més conscients de la importància del reciclatge i de la cura del medi ambient. A més a més, els dies que bufa la tramuntana, les bosses de plàstic surten volant i genera molta brutícia a la ciutat”. 

La il·lustració de la bossa ha anat a càrrec de la figuerenca Montserrat Griega, que ha explicat que “per mi el mercat de Figueres és molt especial i ha estat un plaer poder fer aquesta il·lustració per a la ciutat”.