Divendres, 21 de juny de 2024
És notícia

Figueres renova l’enllumenat del carrer Tapis amb 21 nous punts de llum LED

Avatar photo
L’empresa plurimunicipal de serveis, FISERSA, continua els treballs de millora de l’eficiència energètica i la il·luminació dels carrers amb aquesta actuació al carrer Tapis

El carrer Tapis ja té en servei el nou enllumenat en el tram entre els carrers Hortes i Abdó Mundi. L’actuació iniciada per FISERSA la darrera setmana de maig es va donar per acabada el dia 30 i ha consistit a substituir un total de 21 fonts de llum i lluminàries ambientals amb làmpada de sodi per altres de tecnologia LED. 

El canvi no només representa modernització de la instal·lació sinó també una reducció del consum energètic al voltant d’un 50%. A més, hi ha una millora de la temperatura de color i el rendiment visual, així com els nivells de protecció a la intempèrie i de seguretat elèctrica. 

Pel que fa a consum, l’actuació incorpora el sistema de regulació de flux telecomandat via power line, que permet un estalvi addicional a les hores programades. 

La millora de l’enllumenat en aquest punt del carrer Tapis és una solució provisional de cara al futur projecte de reurbanització de la zona, quan el carrer tindrà l’enllumenat definitiu. Tot i això, el material utilitzat ara es podrà fer servir per a altres espais de la ciutat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior
Josep Rull

Rull començarà la setmana vinent la ronda de consultes amb els grups per la investidura

Notícia següent
Mossos d'Esquadra

Tres detinguts per robar un mòbil a una persona a Cambrils

Notícies relacionades