Figueres bat el rècord de llicències d’obres menors

Al 18 de novembre ja es va superar el rècord de llicències que es va produir l'any 2018 amb 518, 5 menys que les que es portaven a mitjans de novembre d'aquest any

Figueres ja ha batut el rècord de llicències d’obres menors i obres comunicades a la ciutat. El mes de novembre ja s’ha superat el nombre de llicències de tots els anys anteriors amb un total de 523. El rècord estava situat l’any 2018 amb un total de 518 llicències. Les llicències d’obres menors són obres o reformes que no afecten fonaments ni cap espai estructural de l’edifici. 

Majoritàriament, són de reforma o d’obertura d’activitats econòmiques i corresponen a reformes o obertures de comerços i negocis i millora en habitatges. Aquest any, a més, la instal·lació de plaques fotovoltaiques ha augmentat.  S’espera que a finals d’any la xifra de llicències s’arribi al voltant de les 600.

El regidor d’Urbanisme, Xavier Amiel, explica que “aquesta és una molt bona notícia per la ciutat, ja que demostra el dinamisme econòmic que hi ha perquè sobretot les llicències d’obres menors són per a l’obertura o reforma de negocis o millores en habitatges”.