Diumenge, 26 de maig de 2024
És notícia

Figueres licita la recollida d’envasos lleugers per millorar-ne el servei

Avatar photo

Es pretén oferir un millor servei a través de la monitorització de la recollida, l'augment del nombre de passades i recollides i l'increment de la rentada dels contenidors

A l’anterior junta de govern es va aprovar l’expedient de contractació del contracte de serveis de recollida d’envasos lleugers de Figueres. Aquesta licitació comporta una considerable millora del servei que a partir d’ara estarà monitoritzat des de l’Ajuntament de Figueres. A més, el nou contracte contempla que la recollida d’envasos serà més freqüent per tal d’oferir un millor servei i evitar els desbordaments de contenidors. Paral·lelament, es rentaran els contenidors més sovint, i es canviaran els que estiguin en pitjor estat.

El servei passa a estar en mans de l’Ajuntament amb l’objectiu de millorar-ne el servei.

Aquesta licitació s’emmarca en l’estratègia de millora de la neteja a la ciutat i que entre altres actuacions implica el traspàs de la neteja viària a l’empresa pública Fisersa o la compra de maquinària de neteja viària.

La partida del servei de recollida selectiva d’envasos lleugers per aquest 2022 té un cost de 226.960,28 euros i 272.352,34 euros pel 2023 i ha sigut adjudicat a l’empresa SERSALL.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Comença la implantació de noves direccions de circulació a Calafell

Notícia següent

Joan Dausà i ‘El Tartufo’, espectacles solidaris de la Festa Major del Lledó a la Pobla

Notícies relacionades