Figueres acollirà per Fires la Gala dels Premis números 1 a Catalunya de la Cadena 100

Se celebrarà el pròxim 29 d'abril al Teatre Municipal El Jardí

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Figueres acollirà el pròxim 29 d’abril, dins les Fires i Festes de la Santa Creu, la Gala dels Premis números 1 a Catalunya de la Cadena 100 amb l’objectiu de premiar i rendir homenatge als grups i artistes catalans que han sigut i són referents del panorama musical.

Una festa amb la millor varietat musical que premiarà el talent d’artistes emergents i l’èxit de músics consagrats, que estaran presents a la festa i tocaran en directe alguns dels seus millors temes.

En una mateixa nit, i al mateix escenari, sonaran referents del pop-rock català, com Sau, Sopa de Cabra o Miquel Abras, Manu Guix, la guanyadora del concurs televisiu “Eufòria” Mariona Escoda, les cantants Suu i Sara Roy, els sempre festius La Pegatina, l’eurovisiva i ex concursant d’Operación Triunfo Beth, OBK o el Festival Acústica, i artistes joves que estan demanant pas com Depol, entre altres premiats.

Un altre plat fort de la gala serà l’actuació d’Els Amics de les Arts i una fi de festa que anirà a càrrec de Nil Moliner, que tocarà alguna de les seves cançons més conegudes.

La gala començarà a les 20.30 h i estarà conduïda per Xavi Caminals, presentador de “La millor varietat musical” de CADENA 100.

L’entrada serà gratuïta i es podrà adquirir a través de la pàgina web https://www.figueresaescena.cat/ a partir del dia 11 d’abril.