Figueres elabora una guia de serveis per facilitar l’accés als serveis que ofereix la institució

La guia de serveis recopila la informació bàsica sobre els equipaments públics i els serveis que l’Ajuntament ofereix

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament ha elaborat aquesta Guia de Serveis, on hi queden recollits tots els serveis oferts d’abast extern que poden ser d’utilitat per a totes les figuerenques i figuerencs.

La guia recull tots els serveis que l’Ajuntament ofereix a la ciutadania amb la informació bàsica sobre on s’han de dirigir, la direcció i telèfon de contacte, quina administració n’és el responsable, i també com i on es poden fer els tràmits.

 

La guia està organitzada en onze àmbits: alcaldia, atenció al ciutadà, promoció econòmica, cultura, educació, esports, joventut, benestar social i nova ciutadania, seguretat ciutadana, territori, urbanisme, habitatge i sostenibilitat i tresoreria.

La publicació d’aquesta Guia de Serveis és una manera de donar visibilitat a un ampli ventall de serveis que està disponible actualment, i alguns dels quals, encara són poc coneguts. Té l’objectiu d’apropar l’administració a la ciutadania i de facilitar tots els tràmits i gestions que es poden fer des de l’Ajuntament.

 

La guia estarà a la pàgina web de Figueres i es podrà trobar impresa a l’Ajuntament de Figueres, a la Biblioteca i a l’OMAC.