Dimecres, 24 de juliol de 2024
És notícia

Fel Faixedas i Carles Xuriguera porten el seu humor al Teatre de Blanes

Avatar photo

‘Ni rastre de qui vam ser’ reuneix els dos humoristes 10 anys després que havien fet plegats el seu anterior espectacle

El Teatre de Blanes-Teatre de la Costa Brava Sud es va omplir de gom a gom la nit del 10 de març per acollir una representació que sortia dels esquemes habituals: ‘Ni rastre de qui vam ser’. Va ser una ocasió de passar una estona entretinguda, presidida per l’humor satíric que encarnaven els seus dos i únics protagonistes de la vetllada: Carles Xuriguera i Fel Faixedas.

 

Els exmembres de ‘Teatre de Guerrilla’ –un tercet que completava Quim Masferrer, àlies ‘El Foraster’- han retornat als escenaris teatrals 10 anys després que havien fet plegats el seu anterior espectacle. Malgrat aquest pas del temps, la interpretació de tots dos no ha perdut la compenetració ni la complicitat necessàries perquè l’espectacle sigui entretingut.

 

Amb aquest muntatge han recuperat la seva essència, el seu clown i la seva peculiar manera de fer i de dir les coses, que sintonitza tan bé amb el públic català, entroncat amb l’humor anglès satíric i irònic. Fel Faixedas i Carles Xuriguera van fundar l’any 1998 aquell ‘Teatre de Guerrilla’ que completava Quim Masferrer, i que va triomfar als escenaris i a la televisió.

 

Anys més tard, amb la companyia ‘Dosics’, els dos intèrprets van protagonitzar dos exitosos espectacles: ‘No som res’ i ‘Live’. Ara, Faixedas i Xuriguera donen vida a en Caralt i l’Hostench, dos treballadors d’una empresa de vigilants d’escenaris qualificats que es passen hores i hores de la seva feina omplint la buidor d’un teatre mort. Viuen un present de desesperança i projecten un futur d’una lluminositat força improbable. De cop i volta, un error farà que el teatre estigui ple o gairebé, i aquí arrenca la trama de l’obra.

 

La programació professional al Teatre de Blanes-Teatre de la Costa Brava Sud continuarà el dissabte 1 d’abril a les 9 de la nit amb ‘Els dies de la revolta feliç’, un homenatge a Gabriel Ferrater amb motiu del centenari del seu naixement, que protagonitzen Anna Tobies i Jaume Madaula, que entrellacen música i poesia.

 

Les entrades en línia ja estan a la venda: https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/512-els-dies-de-la-revolta-felic.html.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

4 × 2 =

Notícia anterior

300 proveïdors de BASF es formaran en sostenibilitat de la mà de Nacions Unides

Notícia següent

Vilafranca lliura el premi del concurs de calendaris del 8M

Notícies relacionades