VÍDEO: Evacuats els veïns d’un barri per un incendi a Castell d’Aro

Els evacuats els han traslladat al pavelló d'esports municipal

41 dotacions terrestres i dotze mitjans aeris treballen en l’incendi que s’ha declarat a les 12.40 hores a Castell d’Aro, segons la darrera actualització dels Bombers. El foc ha començat al fons d’un barranc i ha avançat empès pel vent que bufava a la zona. Protecció Civil ha informat que han evacuat la urbanització Les Teules de Santa Cristina d’Aro per la proximitat del fum i han confinat la urbanització Can Manel de Castell d’Aro.

Als evacuats els han traslladat al pavelló d’esports municipal. Segons el darrer balanç provisional dels Agents Rurals, l’incendi afecta una superfície d’11 hectàrees.

L’incendi ha començat al fons d’un barranc als afores de la urbanització Can Manel (Castell d’Aro) i ha evolucionat cap a la part superior d’una muntanya, cada cop més lluny des les cases. Segons informa Protecció Civil, han evacuat la urbanització les Teules de Santa Cristina d’Aro per la proximitat del fum. A la urbanització Can Manel han demanat als veïns que es confinin a casa. No hi ha hagut cap persona ferida.