Estafa amb la venda de gossos de raça a Girona

Les dues presumptes responsables han sigut detingudes

La Policia Nacional ha detingut dues dones per presumptament estafar amb la venda de gossos de caça a Girona, segons han explicat aquest dijous en un comunicat.

L’operació va arrencar durant el mes de setembre, quan la víctima va observar en un web de compravenda un anunci d’un gos de raça Doberman per 450 euros i va contactar amb les presumptes estafadores des de Las Palmas de Gran Canaria per WhatsApp i va fer una transferència bancària.

En no rebre l’animal i provar de contactar de nou amb les presumptes venedores “de manera reiterada sense obtenir resposta”, va decidir denunciar el fet, i agents de la Policia Nacional en van localitzar les presumptes responsables a Girona.

Durant la investigació, els agents van esbrinar que una de les presumptes autores havia facilitat a l’altra les seves claus d’accés a la banca ‘online’ perquè poguessin operar des del mateix compte i “d’aquesta manera no vincular l’anunci del portal web amb el titular del compte bancari en què es va fer l’ingrés de diners”.

Una de les presumptes responsables va ser localitzada a Mataró (Barcelona), tot i que totes dues van ser detingudes a Girona.