Es manté estable la situació dels casos COVID als Hospitals de Blanes i Calella

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 13 persones ingressades, 5 menys que fa 4 dies, i al de Calella n’hi ha 7, dues més

La darrera informació emesa per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres indica que la situació es manté estable, tendint a una certa millora. Actualment hi ha un total de 15 persones ingressades, 3 menys que en l’anterior recompte. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, ha davallat de 9 a 17 persones.

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 8 pacients tractant-se de COVID,  5 menys que en l’anterior recompte, i durant els darrers dies hi ha  1 ingrés i 6 altes, dues de les quals són trasllats en d’altres centres sanitaris. Per la seva banda, a l’Hospital de Calella hi ha 7 pacients, 2 més que en el darrer recompte, ja que hi ha hagut 3 ingressos i 1 alta.

Baixa el Risc de Rebrot a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat dimecres, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 114 persones ingressades per COVID, 7 menys que fa cinc dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 101.769 persones.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha davallat, i continua a la zona de risc alta. Ara és de 214 punts, i en l’anterior comunicat era de 221. A Blanes també ha continuat davallant tot i que continua igualment a la zona d’incidència alta. Ara és de 108 punts, i en canvi en la darrera actualització era de 124.