Es manté el nombre de pacients COVID als hospitals de Blanes i Calella

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 14 pacients, 4 menys que fa quatre dies, i a Calella n’hi ha 18: 12 a l’hospital i 6 al sociosanitari

L’última informació de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica n’hi ha 32 en total, 1 més que fa quatre dies, si bé hi ha hagut variacions en els respectius còmputs de cada centre. El nombre de professionals positius i en aïllament és de 2 persones, i n’hi ha 7 confinades per contacte estret amb un positiu.

A l’Hospital Comarcal de Blanes ara hi ha 14 persones ingressades, 4 menys que fa quatre dies, i des de llavors, hi ha hagut 5 ingressos i 9 altes, una de les quals ha estat un trasllat a un altre centre sanitari. Als dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 18 pacients: 12 són a l’hospital i 6 al sociosanitari. Respecte el darrer recompte, a l’Hospital de Calella hi ha hagut 8 ingressos, 3 altes i 1 defunció; i al sociosanitari 2 ingressos i 1 alta.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat diumenge indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 269 persones ingressades per COVID, 39 més que quatre dies enrere. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 38.540 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.217 persones, 28 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que també ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat a la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot continua a la zona alta, i curiosament es manté en el mateix nivell respecte l’anterior comunicat 269. A Blanes, en canvi, ha augmentat i continua igualment a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 114, i en l’anterior actualització era de 97.