Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

Palafrugell elabora una enquesta per la gestió de residus al municipi

Avatar photo

Tothom que respongui el qüestionari pot participar en el sorteig d’un moble de reciclatge

L’àrea de Qualitat Urbana de l’Ajuntament de Palafrugell ha posat en marxa una enquesta sobre l’App de gestió de residus. D’aquesta manera, vol conèixer la valoració de la ciutadania sobre aquesta eina, que està operativa des del passat mes de juny, i seguir millorant en el servei que ofereix així com el contingut i la facilitat d’ús de la plataforma.

 

Tothom que respongui el qüestionari pot participar en el sorteig d’un moble de reciclatge. L’enquesta estarà disponible al següent enllaç fins al divendres 10 de març de 2023: https://forms.gle/iaVQqSgcyQ2GRM7r7.

 

Apartat de Gestió de residus a l’APP “Palafrugell al mòbil”

L’apartat de Gestió de residus dins l’APP “Palafrugell al mòbil” permet al ciutadà conèixer d’una forma fàcil i còmode tot el que té a veure amb aquest àmbit, així com la informació referent a tots els serveis que ofereix l’àrea: horaris de la Deixalleria municipal, compostatge casolà, recollida de poda, tèxtil o trastos, entre d’altres.

 

A més, també pot fer gestions de forma més ràpida com sol·licitar recollides concertades i, al mateix temps, mantenir-se informat de totes les novetats.

 

El principal objectiu d’aquesta eina és fer més fàcil i accessible tot el referent a la gestió de residus i establir una la relació més directa i confortable amb el ciutadans.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Èxit del concert de l’Orquestra Julià Carbonell en el marc del Tàrrega Sona

Notícia següent

Un incendi en una fàbrica de Terrassa deixa 11 ferits

Notícies relacionades