Els guixolencs Borja i Rubén Rodríguez participaran al Rally Dakar d’Aràbia Saudita

Un equip que ve de família, on també hi participa el pare dels pilots

En el proper Rally Dakar d’Aràbia Saudita hi participaran dos pilots de Sant Feliu de Guíxols, el Borja i el Rubén Rodríguez. Els dos germans en aquests moments viuen al municipi murcià d’Águilas, però es van criar a Sant Feliu de Guíxols, i per aquest motiu van creure obligatori fer una parada al municipi que els ha vist créixer per presentar l’equip, el dia 1 de desembre.

Juntament amb l’equip, Automotor4x4, els vehicles van estar exposats tot el matí de dimarts i els pilots van fer acte de presència juntament amb l’equip tècnic al passeig marítim, on s’hi van acostar tant l’alcalde Carles Motas com el regidor d’Esports David Oliveras.

El petit dels germans Rodríguez, Borja, ja va participar en l’edició del Dakar de l’any passat, però com a copilot del vigatà Joan Font. Ara prèn el volant i qui l’acompanya és el seu germà Rubén. Qui també està dins l’equip és el pare dels germans Rodríguez, Vicente, de qui probablement se’n deriva la passió pel motor dels seus fills.

El pare i els germans Rodríguez, integrants de l’equip, juntament amb l’alcalde Carles Motas (Foto: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols)

L’equip Automotor4X4 es presenta al Dakar amb tres vehicles de competició – dos Toyota 4×4 i un buggy – i el camío d’assistència. L’objectiu, segons el Borja, és que els tres cotxes acabin la ruta sense incidents. Dintre d’això, escalar tot el que puguin en posicions, però cuidant la mecànica.

El Rally Dakar d’Aràbia Saudita tindrà lloc entre el 3 i el 15 de gener. En aquesta competició els pilots hauran de recórrer 7.600 quilòmetres de desert en 12 etapes.

 

Els vehicles d’Automotor4x4 al Passeig Marítim de Sant Feliu (Foto: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols)