Els concerts de la Festa a la Nit tornen a Palafrugell

L’aforament serà limitat i cal reservar plaça a través del web www.cangenis.cat

Un  any més torna tota una programació de concents destinats al públic juvenil amb la Festa a la Nit. Però aquest cop, les actuacions s’allargaran durant tot el dia. Enguany, la ubicació canviarà el seu espai tradicional per anar a la plaça de Can Mario, i serà durant els dies 9, 10 i 11 d’octubre. Els concerts es faran a les 12 del migdia i a 2/4 de 8 del vespre. Cal esmentar que s’han escollit aquestes dates com alternativa a les que s’havien previst en un primer moment durant l’estiu. La programació de la Festa a la Nit, que normalment es desenvolupa al llarg de la Festa Major no es va fer degut a les restriccions marcades contra la Covid-19 i des de l’organització es va decidir cancel·lar els concerts per traslladar-los a l’inici de tardor.

La programació de concerts comptarà amb les actuacions musicals de: The papa’s & the poposKharloss SelectahKoersDi-versionesJazzwoman i La Fúmiga. Tothom que vulgui  fer la reserva de la taula a la pàgina web de Can Genís: www.cangenis.cat i les places limitades per tal de complir amb els aforaments establerts.

Cal destacar que malgrat el canvi de dates, a causa de les restriccions que marca el Procicat en la lluita contra la Covid-19, la Festa s’adaptarà a la situació sanitària actual i adoptarà totes les mesures d’higiene, protecció i control d’aforament a tots els concerts programats.