El violador de la dona de 95 anys a Figueres: “La vaig confondre amb una amiga”

Imatge d'arxiu dels jutjats de Figueres.

El violador de la dona de 95 anys de Figueres ha estat enviat a presó de manera provisional. Segons les seves declaracions, l’havia confós amb una amiga seva que viu al seu bloc i amb la que havia mantingut contacte sexual amb anterior i que l’havia masturbat.

L’acte que ha decretat el seu ingrés a la presó conclou que l’home no ha aportat “una versió mínimament plausible i creïble tant del fet d’haver entrat per error en l’habitatge de la víctima com de l’agressió sexual esdevinguda, a la vista de les lesions d’especial consideració i gravetat de la víctima”. Tampoc hi ha proves, assenyala l’acte, que l’home estigués “sota la influència d’alcohol o drogues”.

L’agressor de 31 anys va entrar a casa de la víctima i la va violar violentament, després va fugir del lloc dels fets. La dona tenia greus ferides als genitals fruit de la violació i la van haver d’intervenir d’urgència. Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació per esclarir els fets.

Com que s’estava situava situant al lloc dels fets, els agents van aturar la declaració i el van arrestar. Com a detingut, no va voler declarar en seu policial. Va la ser la mateixa víctima, que viu sola, qui va avisar els serveis d’emergències activant el medalló de teleassistència.

S’ha decretat el seu ingrés a presó de manera provisional i sense fiança per un presumpte delicte d’agressió sexual.