El Teatre de Blanes torna a penjar el rètol d’entrades exhaurides per l’espectacle de Jordi Díaz

  El conegut actor català protagonitza el monòleg en clau d’humor ‘Els Homes són de Mart i les Dones de Venus’, el Best Seller original de John Gray adaptat per Paco Mir

  Per segon mes consecutiu, el Teatre de Blanes ha viscut l’agradable sensació que significa poder penjar –encara que sigui de manera virtual- el rètol d’entrades exhaurides. En aquesta ocasió ho ha fet per l’espectacle que tindrà lloc dissabte vinent, 17 d’abril, a les 8 del vespre: ‘Els Homes són de Mart i les Dones de Venus’, un monòleg en clau d’humor que arriba a Blanes precedit per l’aval unànime de crítica i públic.

  Des del Departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes, que s’encarrega de la programació del Teatre de Blanes-Teatre de la Costa Brava Sud, s’ha acollit la notícia amb lògica satisfacció. De fet, va ser la setmana passada quan es van esgotar les localitats, però amb el retorn del confinament comarcal, aquests darrers dies s’han atès cancel·lacions d’espectadors de fora d’aquest àmbit, amb entrades que ja s’han reassignat.

  ‘Els Homes són de Mart i les Dones de Venus’, monòleg amb Jordi Díaz

  La proposta que ha provocat aquest soldo ut és el monòleg protagonitzat pel conegut actor català –sobretot pel públic de TV3- Jordi Díaz: ‘Els Homes són de Mart i les Dones de Venus’. De fet, és una obra que no necessita de gaire presentacions perquè arriba aquí precedida per l’èxit de públic que ha tingut allà on ha anat.

  Adaptada per Paco Mir –conegut sobretot per ser un dels membres del ‘Tricicle’-, el monòleg basat en el Best-Seller de John Gray potser està farcit de tòpics sobre els homes i les dones, però garanteix prop d’una hora i mitja d’humor i bon rotllo. No tan sols perquè més d’una parella s’hi veurà identificada, sinó també perquè el bon fer del seu protagonista ajuda a donar-li un ritme i una veracitat que el públic ha reconegut.