El Teatre de Blanes acull diumenge vinent ‘Valentina Quàntica’, un espectacle infantil de Rialles

  La funció començarà a les 17’30 h, a càrrec de la Companyia de Teatre Anna Roca, que barreja teatre còmic i ciència

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

  El proper diumenge, 11 d’abril, el Teatre de Blanes acull una nova funció organitzada per l’Associació Rialles, la quarta d’aquest 2021. Es tracta de l’espectacle infantil ‘Valentina Quàntica’, de la Companyia de Teatre Anna Roca, que començarà a 2/4 de 6 de la tarda. En aquesta ocasió, la proposta és una barreja de teatre còmic i ciència, però sempre amb el segell de qualitat i professionalitat que tenen tots els espectacles que organitza Rialles.

  Aquest serà el penúltim espectacle d’aquest primer semestre del 2021, i es tracta precisament d’un dels espectacles que es va haver d’anul·lar l’any passat a causa de l’esclat de la pandèmia. La programació de ‘Rialles Blanes’ per aquest primer semestre es tancarà el 9 de maig amb ‘Hai, la Pescadora de Somnis’, a càrrec de Giramàgic, que ofereix una funció a base de teatre d’objectes i màgia amb reminiscències orientals.

  ‘Valentina Quàntica’: ciència, empoderament femení i emergència climàtica

  Com sol ser habitual a les seves funcions, no tan sols es tracta d’entretenir, sinó també d’educar, i en aquets sentit ‘Valentina Quàntica’ parteix d’una pregunta prou actual: si vivim en una societat que procura per la igualtat d’homes i dones, perquè hi ha tant poques científiques reconegudes ? Per saber la resposta a aquesta i altres preguntes el públic podrà descobrir-ho entrant al laboratori de la científica que dóna nom a la funció, Valentina Quàntica.

  La producció se centra en tres grans eixos: la ciència, l’empoderament femení i l’emergència climàtica, tres conceptes prou interessants perquè el públic a qui va dirigit pugui aprofundir-hi. A través de la història desenvolupada en gairebé una hora, es llençaran diverses preguntes al públic, que haurà de trobar les respostes parant atenció: perquè tenim tantes curiositats sense resposta ? perquè és tan fascinant el món on vivim?

  Visitant el laboratori de Valentina Quàntica, el públic més jove i no tant jove se sorprendrà i passarà una estona entretinguda aprenent moltes més coses de les que d’antuvi es pensaven. L’espectacle el protagonitzen Anna Aumatell i Raúl Martínez, i va ser estrenat tot just el juliol de l’any passat a Salt, conreant des de llavors una positiva resposta allà on ha anat.

  Espectacle ‘Valentina Quàntica’, diumenge a les 17’30 h

  ‘Valentina Quàntica’, de la companyia de Teatre Anna Roca, començarà a 2/4 de 6 de la tarda d’aquest proper diumenge. El preu de l’entrada és de 7€ per persona, amb la possibilitat d’un deseompte d’1€ per a famílies nombroses acreditades, tot i que en aquest cas cal comprar les entrades a la taquilla.

  Pel que fa a la venda d’entrades, se’n poden adquirir online, a través del web del Teatre de Blanes https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/268-valentina-quantica.html o bé presencialment el mateix diumenge, una hora abans de l’espectacle, és a dir: a 2/4 de 5 de la tarda. Més informació: http://www.rialles.cat/teatre.php?t=3