El Teatre de Blanes acull diumenge l’espectacle infantil ‘Adéu, Peter Pan’

  És una funció que barreja titelles amb actors i actrius, i es basa en el conte del conegut protagonista del ‘País de Mai Més’

  temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
  xavirue

  El proper cap de setmana el Teatre de Blanes allotjarà la tercera funció programada per l’Associació Rialles Blanes durant aquest primer semestre del 2021. Es tracta de l’obra titulada ‘Adéu, Peter Pan’, a càrrec de la Companyia ‘Festuc Teatre’, que oferirà la seva representació el diumenge 21 de març a partir de 2/4 de 6 de la tarda.

  En aquesta ocasió, barreja titelles amb actors i actrius, i presenta la història de la Maria, una nena amb molta imaginació a qui li encanten els contes, les històries i les aventures que li explica el seu avi, amb qui passa totes les tardes jugant a ser Peter Pan. De sobte, una nit els nens perduts s’enduen la Maria de la seva habitació cap al ‘País de Mai Més’.

  A partir d’aquí, la Maria passarà a viure les aventures en primera persona, de manera que els pirates, la campaneta, els indis i tot un món meravellós passaran a formar part de la seva pròpia realitat. Una història molt tendra que vol ser un reflex de la societat actual: el vincle entre la canalla amb els seus avis i àvies, així com la manera que tenen els pares i mares per gestionar aquestes noves relacions familiars.

  Des de l’Associació Rialles Blanes, destaquen que es tracta d’un espectacle sensible i divertit, que buscarà en tot moment la complicitat de petits i grans. Tot plegat, amanit amb una posada en escena que captiva al públic de totes les edats, que se senten fascinats per l’univers alternatiu que presenta com a realitat.

  Espectacle ‘Adéu, Peter Pan’, diumenge a les 17’30 h

  La funció ‘Adéu, Peter Pan’, de la companyia Festuc Teatre, començarà a 2/4 de 6 de la tarda d’aquest proper diumenge. El preu de l’entrada és de 7€ per persona, però també es pot accedir a dos tipus de descomptes no acumulables. Si es compren entrades per tres espectacles diferents, hi ha un descompte d’1€ per cada entrada. També es descompta aquesta mateixa quantitat d’1€ per a famílies nombroses acreditades, tot i que en aquest cas cal comprar les entrades a la taquilla.

  Pel que fa a la venda d’entrades, se’n poden adquirir online, a través del web del Teatre de Blanes https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/267-adeu-peter-pan.html, o bé presencialment el mateix diumenge, una hora abans de l’espectacle, és a dir: a 2/4 de 5 de la tarda. Més informació: www.rialles.cat