El Servei d’Ocupació de Lloret de Mar gestiona 1.245 ofertes laborals

Avatar photo

Al llarg del 2022 s'han fet formacions a 700 persones

 El Servei d’Ocupació Municipal (SOM) de Lloret de Mar (Selva) ha gestionat 1.245 ofertes de feina el 2022 i ha comptat amb 1.500 persones inscrites. En un comunicat, el consistori assegura que aquestes xifres suposen un augment del 50% respecte a l’any passat i consideren que posiciona aquest servei com un “referent al territori” en l’àmbit laboral. En aquest sentit, la borsa municipal compta amb 500 empreses que publiquen les seves ofertes, una xifra que any rere any va creixent. Més enllà de les ofertes laborals, en el 2022 s’han fet 40 cursos, jornades i seminaris dirigits a empreses, emprenedors, treballadors o persones a l’atur. En tots aquests cursos hi ha participat 700 persones.

El SOM és un servei gratuït que fa de nexe entre les persones que busquen feina i les empreses que ofereixen llocs a través d’una borsa de treball. El regidor de Promoció Econòmica de Lloret de Mar, Jordi Orobitg, assegura que les dades registrades durant el 2022 és un indicador de “la recuperació” econòmica del municipi després de l’impacte de la pandèmia.

De cara al 2023, el consistori preveu seguir “donant suport” a les empreses per “acompanyar-les amb noves eines i recursos” que facin front a les noves necessitats del mercat laboral. En aquest sentit, es preveu que aquesta temporada es consolidi la recuperació, però els empresaris alerten de les “dificultats” de tenir mà d’obra qualificada, que cada vegada van a més. Per això Orobitg creu que des del SOM caldrà aplicar “canvis transcendents en les polítiques d’ocupació”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 × 5 =

Notícia anterior

L’Escola Municipal Pau Vila de Parets del Vallès celebra el 60è aniversari

Notícia següent

Els bombers treballen en un incendi entre Xerta i Paüls

Notícies relacionades