Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

El servei d’emprenedoria de la Garrotxa atén un centenar de persones el 2023, la majoria dones

Avatar photo

El servei d’emprenedoria de la Garrotxa DinàmiG ha atès al llarg d’aquest 2023 un centenar de persones que volen muntar un negoci. La gran majoria són dones, amb estudis universitaris i que pretenen tirar endavant la seva empresa a la capital, Olot. De fet, aquest és el perfil habitual dels darrers anys. Val a dir que el 79% de les dones que s’interessen pels serveis que ofereix DinàmiG participen de manera assídua a les diferents propostes que ofereix el servei, mentre desenvolupen la seva idea de negoci. En aquest sentit, destaca especialment el cicle formatiu d’emprenedoria que va comptar amb la col·laboració de la Fundació d’Estudis Superiors i que va comptar amb el 61% de dones.

Davant d’aquesta tendència i amb la voluntat d’oferir accions que puguin donar respostes a les necessitats ciutadanes i estiguin encaminades als usuaris del servei, des de DinàmiG s’està valorant l’opció de crear un espai de dones emprenedores i empresàries de la Garrotxa. La idea és que sigui una comunitat comuna on poguessin trobar-se per compartir experiències, aprenentatges, relacionar-se i fer créixer els seus projectes així com establir xarxes de networking i acompanyar a altres dones en situacions similars.

Per això s’ha creat un formulari per poder valorar si existeix prou interès entre el col·lectiu la creació d’aquest espai així com conèixer quines característiques i activitats els hi serien més interessants. El qüestionari està en actiu i ja es pot respondre fins a finals de setembre.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

twenty + sixteen =

Notícia anterior

L’Ajuntament de Tarragona prepara un dispositiu especial amb motiu de la Vuelta

Notícia següent

Víctor Francos (CSD) qualifica de ”falta molt greu” el comportament de Rubiales

Notícies relacionades