El premi de contes curts Es Còdol arriba a la seva 6a edició

La convocatòria l’organitza l’Associació de Veïns i Amics de Calella de Palafrugell (AVAC)

Imatge de contes i relats . Cedida

L’Associació de Veïns i Amics de Calella (AVAC) convoca el 6è premi de conte curt Es Còdol. 

Un dels requisits per poder prendre part d’aquest concurs és el fet que han de ser obres inèdites i cada autor només hi pot participar amb una obra. Malgrat que la temàtica és lliure, sí que hi ha limitacions respecte l’extensió, ja que ha de tenir un mínim de 2 pàgines i un màxim de 4.

La convocatòria està oberta des de mitjans del mes de febrer i es poden continuar presentant originals fins el 30 de juny. En aquest sentit, aquests es poden presentar directament a l’AVAC, per correu electrònic: avac@calelladepalafrugell.cat, tot fent constar en el correu les dades de l’autor. En cas que es presenti sota pseudònim, caldrà adjuntar-hi la plica.

En aquesta 6a edició el jurat estarà format per Mar Bosch, Josep Maria Fonalleres, Núria Martí i Guillem Terribas. 

Per últim, el guanyador del premi es donarà a conèixer durant el mes d’agost de 2021 i el primer premi rebrà 300 euros. D’altra banda, si el jurat ho considera oportú, el finalista es premiarà amb 100 euros. A més, les obres premiades seran publicades a la revista Es Còdol.

Les bases dels premis es poden consultar al web www.calelladepalafrugell.cat 

En la última edició, la de l’any 2020, el conte titulat Les sabates de l’àvia Eloà, de Roger Sunyer en va ser el guanyador; mentre El lector de confiança, de Sònia Surada va ser el finalista.