El Mercat d’Olot repartirà premis aquest Nadal

Aquest 2022 s’amplia el nombre de premis i se sortejaran 8 premis de 250 euros cada un

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un any més, l’Associació de Placers del Mercat d’Olot engega la campanya “Aquest  Nadal, el tió t’omple el sarró”. A diferència d’altres anys, aquest 2022 s’amplia el nombre de premis i se sortejaran 8 premis de 250 euros cada un entre els clients que comprin a  qualsevol de les parades del Mercat d’Olot del 5 de desembre fins al 3 de gener de 2023.  

Amb cada compra de productes s’entregarà una butlleta que caldrà omplir i dipositar a  qualsevol de les urnes que es trobaran a la Plaça Mercat. Els premis estaran  desglossats en vals per bescanviar a les parades del Mercat d’Olot. En concret, es  disposarà d’un val per valor de 100 €, un altre de 50 €, tres vals de 20 € i quatre vals per  valor de 10 €.  

El sorteig es durà a terme el pròxim dissabte 7 de gener de 2022 a les 12 h davant del  Mercat d’Olot, a la Plaça Hospital, 3 i es contactarà amb els afortunats o les afortunades  per telèfon. Les persones premiades disposaran de tres mesos des de la realització del  sorteig per bescanviar els vals de regal.  

L’horari del Mercat d’Olot és de dilluns a divendres de 8 a 19 h i dissabtes de 8 a 15 h.  A part, recordar que es pot comprar en línia a través del portal web del Mercat. Per més  informació es pot contactar amb l’Associació de Placers del Mercat d’Olot a través del  seu correu electrònic olotmercat@gmail.com. Podeu consultar tota la informació i les  bases de la campanya ‘Aquest Nadal, el Tió t’omple el sarró’ al web del Mercat d’Olot.