El Cine Club Garbí projectarà “La dona il·legal” i ho acompanyarà amb un col·loqui

La projecció forma part de la programació de St. Jordi al municipi

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El proper diumenge 18 d’abril, a les 7 de la tarda, el Cine Club Garbí de Palafrugell projectarà la pel·lícula “La dona il·legal”, film de Ramon Térmens que se centra en temes molt sensibles com poden ser les deportacions i el racisme. Tot i que el dissabte 17, a les 6 de la tarda, també hi haurà un passi, el diumenge després de la projecció s’obrirà un espai de col·loqui on es comptarà amb la presència del director Ramon Térmens i l’actriu palafrugellenca Raquel Camón. Cal destacar que el vestuari del film també ha estat creació d’un palafrugellenc, en concret de Marcel Bofill.

Aquesta projecció forma part de la programació al voltant de la festivitat de Sant Jordi que té lloc al municipi, on una vegada més, el Cine Club Garbí hi participa potenciant el cinema català. 

Sinopsi del film

Fernando Vila és un advocat d’immigració que accepta un cas aparentment senzill: evitar la deportació d’una jove kosovar, Zita Krasniqi. Tot canvia quan la noia apareix morta al CIE (Centre d’Internament d’Estrangers) i les autoritats declaren que s’ha suïcidat. Fernando busca l’ajuda de l’única amiga de la víctima, Juliet Okoro, una immigrant nigeriana atrapada en una xarxa de prostitució. Mentre Fernando prova d’esclarir els fets, troba la fèrria oposició del cap de policia Oriol Cadenas i aviat comença a destapar un cas de corrupció i abusos sexuals dins del sistema de deportacions de l’Estat espanyol.